

Prăjitură bănățeană
Prăjitura bănățeană din foi fragede preparate cu miere și umplute cu o delicioasă cremă pe bază de lapte și dulceață
Prăjitura bănățeană din foi fragede preparate cu miere și umplute cu o delicioasă cremă pe bază de lapte și dulceață
Clătitele bănățene mai sunt cunoscute și sub denumirea de „Clătite ca la Ana Lugojana”. Rețeta implică pregătirea a 10-15 clătite
Opiniile avizate ale medicilor, sfaturile și orice alte informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ și educațional. Ele nu pot substitui consultul medical direct și nici diagnosticul stabilit în urma investigațiilor și analizelor medicale. Vă sfătuim, ca pe lângă acest site să consultați fie medicul dvs., fie unul dintre medicii recomandați de noi. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau ilustraţiilor este posibilă numai cu acordul prealabil scris al Creative Art Advertising SRL. Întreaga responsabilitate pentru conţinutul materialelor le revine autorilor acestora.